Palvelut

Palvelut ja takuu

Mekonomen Autohuollon asiakkaana voit luottaa ammattitaitoisten mekaanikkojen tekemään työhön ja laadukkaisiin varaosiin, joilla on 3 vuoden takuu.

Henkilö- ja pakettiautojen määräaikaishuollot

Ohjelmoinnit etädiagnostiikalla

Katsastushuollot ja -korjaukset

Vianetsintä ja vikakoodien luku

Korjaus- ja huoltotyöt

Tuulilasin vaihdot ja paikkaukset

Jakohihnan ja -ketjun vaihdot

Lisävalojen myynti ja asennus

Jarrupalojen ja jarrulevyjen vaihto

Opetuspolkimien asennus

Automaattivaihteiston öljynvaihtohuolto

Rengashotelli

Ilmastointihuollot (R134a ja R1234yf kaasuille, myös hybridi ja sähköautot)

Rengas- ja vannepalvelut

Nelipyöräsuuntaus

Matkailuauton huolto ja korjaus

Lisälämmittimen huolto ja korjaus (Defa, Webasto, Eberspächer)

Peräkärryjen huollot ja korjaukset

Forte ja RVS käsittelyt moottoreille, vaihteistoille, voimansiirrolle, ohjausvaihteille

Palvelulupauksemme ja takuu

Mekonomen Autohuollon asiakkaana voit luottaa ammattitaitoisten mekaanikkojen tekemään työhön ja laadukkaisiin varaosiin, joilla on 3 vuoden takuu. Kaiken tämän saat kilpailukykyiseen hintaan. Meillä asioidessasi voit luottaa siihen, että

  • Työn tekee aina ammattitaitoinen mekaanikko.
  • Saat kolmen vuoden takuun Mekonomenin toimittamille varaosille.
  • Saat 12 kuukauden takuun työlle (ellei muuta ole sovittu).
  • Noudatamme aina valmistajien suosituksia ajoneuvosi huolloissa ja korjauksissa.
  • Noudatamme Autoalan kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) laatimia ja kuluttaja-asiamiehen tarkistamia moottoriajoneuvojen ja niiden osien korjausehtoja.
  • Saat aina kaikki kulut eriteltynä kuitilla tai laskulla.
  • Saat kirjallisen kustannusarvion korjauksesta Autoalan kuluttajaneuvottelukunnan(AUNE) laatimien ehtojen mukaisesti.
  • Pidämme huolta ympäristöstämme ja olemme tehneet jätteiden käsittelyä koskevan sopimuksen sertifioidun kierrätysyrityksen kanssa.

 

Takuu

Käytämme aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia 3 vuoden takuulla.*

Alkuperäisosalla tarkoitetaan että tuote on valmistettu täsmälleen samoilla laatuvaatimuksilla kuin osa joka on asennettu autotehtaalla. Vastaavanlaatuiset varaosat ovat osia jotka ovat vähintään samanlaatuisia kuin alkuperäisosat, mutta voivat olla jopa laadultaan parempia.

Sinun ei tarvitse olla huolissasi säilyykö uuden autosi tehdastakuu. Takuu säilyy, kun huollatat tai korjautat autosi Mekonomen Autohuollossa, sillä teemme työn aina ammattimaisesti autonvalmistajan ohjeiden mukaan. Lisäksi käytämme varaosia, joiden laatu vastaa vähintäänkin autonvalmistajan suosituksia. Suoritetun työn jälkeen leimaamme/rekisteröimme huoltokirjasi, joka on arvokas kun aiot myydä tai vaihtaa autosi.

Korkea osaaminen

Mekaanikkomme ja autoteknikkomme yhdistävät vuosien kokemuksen ja ammattitaidon alan uusimpaan tietoon ja tekniikkaan. Tarjoamme jatkuvasti lisäkoulutusta mekaanikoillemme. Painotamme erityisesti osaamista seuraavilla alueilla, kuten polttoainejärjestelmät, kytkimet, jarrut, mukavuus ja ilmastointi, sekä nykyaikaiset ajoneuvoelektroniikan diagnosointi ja vianetsintä -mittauslaitteet.

Nykyaikaiset varusteet

Jotta voimme huoltaa tai korjata autosi korkealaatuisesti tarvitsemme oikeanlaiset varusteet. Mekonomen Autohuollossa käytämme markkinoiden nykyaikaisimpia laitteita ja päivitämme jatkuvasti huoltodata ja tekninen informaatio -ohjelmistoamme.

Huoltoideapalvelun kuva

Autojen huolto ja korjauspalvelut


Huollamme kaikkia automerkkejä valmistajan ohjeiden mukaan, jolloin auton takuu säilyy. Meillä on pääsy lähes kaikkien autovalmistajien huolto- ja korjausohjeisiin. Myös sähköisen huoltokirjan täyttö onnistuu. Meillä on myös ammattitaitoa hybridi- ja sähköajoneuvojen huoltamiseen ja korjaamiseen.

Vikadiagnoosit


Meillä on ammattitaitoinen henkilökunta suorittamaan ajoneuvojen vikadiagnoosia. Käytössämme on laajat testilaitteet ja kykenemme tekemään vaativaakin koodausta laitteistollamme. Yleisesti vikadiagnoosia tehdessä varaamme diagnosoinnille aikaa 1 – 2 tuntia. Useimmat viat saadaan selvitettyä tuossa ajassa. Vikadiagnosoinnin perusteella laskemme auton korjaamiselle kustannusarvion.

Huoltoideapalvelun kuva
Huoltoideapalvelun kuva

Varaosat


Käyttämämme varaosat ovat markkinoiden laadukkaimpia ja siksi myönnämme osielle minimissään 3 vuoden takuun. Tämä ei kuitenkaan tarkoita korkeaa hintaa, koska meillä on käytössä Mekonomen ketjun laaja tuki. Meillä on laajavalikoima varaosia käytössämme nopealla aikataululla (myös alkuperäiset ja tarvittaessa myös edulliset purkuosat)

Rengaspalvelut


Autohuollon palveluihin kuuluu kaikki autoilijan rengaspalvelut. Laitteistomme on huippuluokkaa ja voimme taata nopea ja luotettavan palvelun. Rengashotellimme sijaitsee autohuollon yhteydessä, joten jätä rengashuolet meille. Loistavan rengas- ja vanne saatavuuden vuoksi voimme tarjota asiakkaillemme hyviä tarjouksia niin kesä- kuin talvirenkaista aina alle asennettuna.

Huoltoideapalvelun kuva
Huoltoideapalvelun kuva

Auton ohjauskulmien tarkastus ja säätö


Auton renkaiden asento voi muuttaa ajan mittaan ja siksi ohjauskulmien suositellaan tarkistettavan säännöllisesti. Tämä takaa turvallisen ajon ja renkaat kuluvat tasaisesti. Suoritamme 4-pyöräsuuntausta huippumodernilla Hunter 3D mittalaitteella, joka takaa luotettavan tuloksen.

Dieselpartikkelisuodattimen (DPF) pesut


Suoritamme dieselpartikkelisuodattimien (DPF) pesuja. Pesu on usein edullinen ratkaisu DPF-suodattimen elinkaaren pidentämiseksi.

Huoltoideapalvelun kuva
Huoltoideapalvelun kuva

Lisävalojen, vetokoukkujen ja muiden lisävarusteiden asennukset


Asennamme lisävaloja, vetokoukkuja kattotelineitä. Loistavasta valikoimasta löytyy jokaiselle mieleinen vaihtoehto. Lisävaloista valikoimissa mm. Stands, Optibeam, Seeker, W-Light, X-Vision, Ledson. Vetokoukkuvalikoimista löytyy Kovil, Auto-Hak, Westfalia, Brink. Kauttamme saa myös kaikki kuljettamiseen tarvittavat varusteet Thulelta

Tuulilasien vaihdot ja korjaukset


Tuulilasien vaihdot tai korjaukset sujuvat usein huollon tai katsastustarkastuksen yhteydessä. Tuulilasin vaihto tai korjaus onnistuu normaalisti samanpäivän aikana. Näin et tuhlaa aikaasi useaan korjaamokäyntiin – FIKSUA!

Huoltoideapalvelun kuva

Yhteydenottolomake

"(Vaadittu)" näyttää pakolliset kentät

Nimi(Vaadittu)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.